Allmänna villkor

  1. Acceptans av villkor: Genom att använda vår webbplats och/eller göra en beställning hos oss godkänner du dessa allmänna villkor fullt ut. Vi förbehåller oss rätten att ändra eller uppdatera dessa villkor när som helst utan förvarning. Det är ditt ansvar att regelbundet granska dessa villkor för eventuella ändringar.

  2. Beställningar: Alla beställningar är föremål för tillgänglighet och bekräftelse från vår sida. Vi förbehåller oss rätten att avböja eller avbryta en beställning av någon anledning, inklusive begränsningar av antalet artiklar som kan köpas per person, per hushåll eller per beställning. Om vi avbryter din beställning kommer vi att meddela dig och återbetala eventuella betalningar som har gjorts.

  3. Prissättning och betalning: Alla priser anges i SEK och visas exklusive moms, eventuell tillämplig moms tillkommer i kassa. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna när som helst utan förvarning. Betalning kan göras med de betalningsmetoder som anges på vår webbplats. Du samtycker till att tillhandahålla korrekt och fullständig information för alla köp som görs via vår webbplats.

  4. Frakt och leverans: Leveransalternativ och fraktkostnader kommer att presenteras vid utcheckningen. Vi strävar efter att leverera beställningar inom den angivna tidsramen, men vi kan inte garantera specifika leveransdatum eller tider.

  5. Ansvarsbegränsning: Vi ansvarar inte för eventuella förluster, skador, kostnader eller anspråk som uppstår till följd av din användning av vår webbplats eller produkterna som säljs på den.

  6. Immateriella rättigheter: Webbplatsens innehåll, inklusive text, bilder, grafik och annat material, är skyddat av immateriella rättigheter och får inte reproduceras, distribueras eller användas på annat sätt utan vårt uttryckliga tillstånd.

Genom att använda vår webbplats och göra en beställning hos oss bekräftar du att du har läst, förstått och accepterat dessa allmänna villkor i sin helhet. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för mer information.