Returpolicy

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder är helt nöjda med sina köp. Om du av någon anledning inte är helt tillfredsställd med din beställning, erbjuder vi en returpolicy för att göra processen så smidig som möjligt.

Här är våra riktlinjer för returer:

  1. Returperiod: Du har 14 dagar från mottagningsdatumet för att returnera oanvända produkter för en återbetalning.
  2. Återbetalning: Återbetalningen kommer att behandlas inom 5 dagar efter att vi har mottagit och granskat den returnerade produkten. Återbetalningen kommer att göras till det ursprungliga betalningsmedlet, om inget annat anges.
  3. Returfrakt: Kunden ansvarar för returfrakten om produkten inte är defekt eller om returen inte beror på ett fel från vår sida.
  4. Återbetalningsvillkor: Produkten måste returneras i sitt ursprungliga skick och förpackning, tillsammans med alla tillbehör och eventuella medföljande dokument.
  5. Defekta eller skadade produkter: Om produkten är defekt eller skadad vid leverans, vänligen kontakta oss inom 7 dagar efter mottagandet för att rapportera problemet och för att arrangera retur eller utbyte.
  6. Undantag: Vissa produkter kan vara uteslutna från vår returpolicy på grund av hygieniska eller säkerhetsmässiga skäl. Exempel på undantag är märkta produkter dessa kan ej returneras eller bytas ut.

    Vi strävar efter att göra returprocessen så enkel och smidig som möjligt för våra kunder. Kontakta vår kundtjänst om du har några frågor eller behöver hjälp med en retur.