Branding and visibility

SBV Nordic AB

Skräddarsydda profilprodukter som tar ditt varumärke till nästa nivå

Välkommen till SBV Nordic AB, där vi tar ditt företags profilering till nästa nivå. Med år av expertis av tryck och företagsprofilering, är vi stolta över att erbjuda en skräddarsydd lösning för varje kunds unika behov. Hos oss hittar du allt från hållbara arbetskläder till stilrena profilkläder, effektfulla giveaways och genomtänkta profilprodukter.

Vårt team på SBV Nordic AB har en passion för kvalitet och detaljer. Vi tror på kraften av ett väl genomfört hantverk och strävar efter att varje produkt vi levererar ska vara ett bevis på detta. Vår mångåriga erfarenhet inom brodyr- och profilbranschen har gett oss en djup förståelse för vad som krävs för att skapa produkter som inte bara uppfyller, utan överträffar våra kunders förväntningar.

Välkommen till SBV Nordic AB

Hög kvalitet & starka kundrelationer

SBV Nordic AB etablerades i maj 2021 och har sedan dess varit en del av Varla industriområde i Kungsbacka, strax söder om Göteborg. Vår styrka ligger i vår omfattande egenproduktion av brodyr, transfertryck, DTG och sublimering. Detta ger oss fördelaktiga leveranstider och god kontroll över hela processen.

Vi värderar kvalitet framför kvantitet och vårt främsta mål är alltid att leverera en service som överträffar förväntningarna. Vi strävar efter att bygga långsiktiga och nära relationer med våra kunder, och vi är övertygade om att god kommunikation och ett starkt samarbete är nyckeln till framgång.

Välkommen till SBV Nordic AB, där din tillfredsställelse är vår drivkraft!

Vanliga frågor och svar

Nedan ser ni ett urval av vanliga frågor och svar.

Vår kundsupport är tillgänglig från Mån-Tors: 07.00-16.00, Fre: 07.00-14.00, Lunch: 12.00-13.00Du är självklart även välkommen att kontakta oss via chatt eller e-post
Kontakta oss